Menu
Voorgerechten
-
Kroketjes Noordzeegarnalen 21
Garnalen - Peterselie - Citroen
-
Kaaskroketjes 17
Kaas - Parmezaan - Citroen
-
Rundscarpaccio 20
Rucola - Balsamico - Parmezaan - Pijnboompit
-
Gerookte Zalm 20
Toast - Bieslook - Sjalot
-
Scampi 18
Curryroom - Boontjes - Kruidenboter - Look
-
Tonijn 24
Komkommer - Yuzu - Wakame
-
Asperges 23
Vlaams - Ei - Peterselie
-
Coquilles 28
Asperges - Blanke boter - Kruiden
-
Zwezerik 26
Erwtjes - Perensiroop
(Al deze gerechten bieden we ook aan in hoofdgerecht)
Hoofdgerechten
-
Salade Geitenkaas 22
Gebakken appel - Honing - Framboos
-
Slibtong 29
Meunière gebakken - Salade
-
Steak Tartaar 25
Salade
-
Filet Pur "Wit-Blauw" 38
Peperroomsaus - Salade
Champignonsaus
Béarnaise
-
Griet 42
Stoofpotje - Asperges - Groene kruiden - Tomaat
-
Zeebaars 33
Bloemkool - Blanke boter - Garnaal
-
Jonge Eend 35
Asperges - Erwtjes - Peultjes
-
Kalfsentrecote 35
Cross & Blackwell - Bloemkool - Romanesco
Deze gerechten worden geserveerd met frietjes, puree of kroketten
Wij vragen u beleefd de keuze te beperken tot 4 verschillende gerechten per gang, per tafel.