Menu
Voorgerechten
-
Kroketjes Noordzeegarnalen 21
Garnalen - Peterselie - Citroen
-
Kaaskroketjes 17
Kaas - Parmezaan - Citroen
-
Rundscarpaccio 20
Rucola - Balsamico - Parmezaan - Pijnboompit
-
Gerookte Zalm 20
Toast - Bieslook - Sjalot
-
Scampi 18
Curryroom - Boontjes Kruidenboter - Look
-
Coquilles 28
Pompoen - Hazelnoot - Girolles
-
Gambero Rosso 26
Carpaccio - Zure room - Daikon cress
-
Duroc Varken 23
Kroketjes - Pastinaak - Pickles
-
Gebakken Ganzenlever 29
Kersenconfituur - Knolselder
(Al deze gerechten bieden we ook aan in hoodgerecht)
Hoofdgerechten
-
Salade Geitenkaas 22
Gebakken appel - Honing - Framboos
-
Slibtong 29
Meunière gebakken - Salade
-
Steak Tartaar 25
Salade
-
Filet Pur "Wit-Blauw" 38
Peperroomsaus - Salade Champignonsaus Béarnaise
-
Hertenfilet 38
Veenbessen -Appel - Boschampions
-
Grietfilet 38
Witloof - Garnaal - Mousseline
-
Kabeljauw 36
Knolselder - Girolles - Blanke boter
-
Fazantenfilet 35
Fine champagne - Witloof- Champions
-
Jonge Eend 34
Savooikool - Pastinaak - Wortel
Deze gerechten worden geserveerd met frietjes, puree, kroketten of amandelkroketjes
Wij vragen u beleefd de keuze te beperken tot 4 verschillende gerechten per gang, per tafel.