Menu

Voorgerechten

  • Kroketjes Noordzeegarnalen 21

    Garnalen - Peterselie - Citroen

  • Kaaskroketjes 17

    Kaas - Parmezaan - Citroen

  • Rundscarpaccio 20

    Rucola - Balsamico - Parmezaan - Pijnboompit

  • Gerookte Zalm 20

    Toast - Bieslook - Sjalot

  • Scampi 18

    Curryroom - Boontjes - Kruidenboter - Look

  • Tonijn 24

    Komkommer - Yuzu - Wakame

  • Asperges 23

    Vlaams - Ei - Peterselie

  • Coquilles 28

    Asperges - Blanke boter - Kruiden

  • Zwezerik 26

    Erwtjes - Perensiroop

(Al deze gerechten bieden we ook aan in hoofdgerecht)

Hoofdgerechten

  • Salade Geitenkaas 22

    Gebakken appel - Honing - Framboos

  • Slibtong 29

    Meunière gebakken - Salade

  • Steak Tartaar 25

    Salade

  • Filet Pur "Wit-Blauw" 38

    Peperroomsaus - Salade
    Champignonsaus
    Béarnaise

  • Griet 42

    Stoofpotje - Asperges - Groene kruiden - Tomaat

  • Zeebaars 33

    Bloemkool - Blanke boter - Garnaal

  • Jonge Eend 35

    Asperges - Erwtjes - Peultjes

  • Kalfsentrecote 35

    Cross & Blackwell - Bloemkool - Romanesco

Deze gerechten worden geserveerd met frietjes, puree of kroketten

Wij vragen u beleefd de keuze te beperken tot 4 verschillende gerechten per gang, per tafel.